Vrienden van Le Tuilier

Een community en crowdfunding platform voor iedereen die Le Tuilier een warm hart toedraagt.

Vrienden van Le TuilierTien jaar geleden kocht ik Le Tuilier, een eeuwenoude nederzetting in het zuiden van Frankrijk, waar door de eeuwen heen o.a. een klooster, een pannenbakkerij en een diligence post in waren gevestigd. In vijf jaar tijd heb ik het met veel liefde, energie, hulp van vrienden en doorzettingsvermogen gerenoveerd tot wat het nu is: een plek om tot rust te komen voor wandelaars, natuurliefhebbers, fietsers, rustzoekers, vakantiegangers….
Iedereen die hier geweest is wordt enthousiast. Voor de vijfde keer op rij ontving ik de ZOOVER Award, met als gemiddeld resultaat een 9,2. Daar ben ik trots op.

Momenteel is er behoefte aan een nieuwe kapitaal injectie. Daarom start ik binnenkort een crowdfunding campagne via geldvoorelkaar.nl. Vrienden, ambassadeurs, gasten en investeerders worden van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. De investering is bestemd voor de uitbreiding met twee Roulottes (Pipowagens), voor noodzakelijk groot onderhoud, voor sales- en marketingacties om de omzet te verhogen, voor het opbouwen van gezonde reserves en als werkkapitaal. Via de facebook pagina “Vrienden van Le Tuilier” houd ik jullie op de hoogte!

Op mijn website www.letuilier.com kun je dit prachtige project bewonderen en ook lezen wat de waardering voor deze plek is en voor de gastvrijheid die ik mijn gasten bied.

Ook zonder geld kun je mee helpen Le Tuilier te laten groeien ….door deze pagina of de Facebook pagina www.facebook.com/vriendenvanletuilier te delen met zoveel mogelijk mensen!

Ik hoop velen van jullie te kunnen begroeten op Le Tuilier!

Matty Willigenburg

Reacties zijn gesloten.